Advertenties

Niets is fijner dan een fris en schoon mooi opgemaakt bed of een goed gedekte tafel waar je met vrienden van een heerlijk diner en een glas wijn kan genieten. Om dat te bereiken zijn beddengoed en tafellinnen van een goede kwaliteit van groot belang. Ook serviesgoed draagt bij aan het bepalen van de sfeer die je wilt bereiken aan tafel of in de slaapkamer. HIMLA is een merk dat voor zowel je bed prachtig beddengoed maakt maar ook prachtig aankleding voor je tafel maakt. Ook voor je badkamer is HIMLA een aanwinst. Spreien, hoeslakens, kussenslopen, badlakens, badmatten, tafellakens, lopers placemats en servetten ze zijn allemaal even mooi en van een geweldig materiaal en een super kwaliteit gemaakt.

HIMLA maakt textiele in een blijvende style die niet snel uit de mode raakt. Hun filosofie is eenvoudig, maar moeilijk te kopiëren. Zij creëren prachtige textiele voor elke kamer in je huis. Meeste producten zijn gemaakt van linnen maar ze werken ook met andere natuurlijke materialen zoals, wol, zijde en katoen.

MIX and MATCH zoals jij dat wil en creëer je persoonlijke style.

Enjoy this amazing Brand along with my selection of beautiful porselein that goes along!

images

images (1)

Enjoy make up your bed and set up your table!

Love Ma.ac!

Advertenties
%d bloggers liken dit: