References

MAAC Joint venture EMGS trainings (courses) for guidance systems for quality and Auditor for internal / external (Internal Audit & Lead Audit) system for managing quality, international standards and other management processes to enable exercise specialist for all those who want to improve processes and quality management according to international standards and European norms, access to new learning related to preparation and maintenance of uninterrupted by international standards and the economy.

· DEVOLLI, Peje / Qumështi  VITA dhe lëngjet DOLCE & TANGO   ISO 9001 dhe HACCP

·DEVOLLI PRINCE CAFFE, Pejë / Kafe turke dhe expreso  ISO 9001

· M-SILLOSI, Xërxë /Përpunimi i drithërave,Mielli dhe nënproduktet e saj si dhe pastat – ISO 22000,

· LINE GROUP,Pejë / prodhimi i dyerve dhe dritareve nga plastika dhe alumini-ISO 9001

· VALI COMERC, Istog / Prodhimi i produkteve nga mielli – ISO 9001

· ARGJENTARIA BAJRAMI, Pejë /Prodhimi i produketeve nga metalet e çmuara ISO 9001

· GACAFERI MOBILE, Pejë /Prodhimi i produkteve nga druri- Hulumtim i tregut

·Bletaria GRUDA ,Pejë – Produkte nga mjalti dhe ushqimi i bleteve  ISO 22000

· UNIKAT, Pejë / Prodhimi i uniformave – ISO 9001,

· KOSOVA WOOD- Kombinati i drurit,Pejë/ ISO 9001 dhe 14001

·Qendra e automjeteve të Kosovës,Prishtinë/ ISO 9001

·FERPLAST,Ferizaj/Prodhimi i gypave ISO 9001 dhe 14001

·DONA,Besiane/Prodhimi i lengjeve ISO 9001 dhe HAACP

· NPE -ING,Pejë /Ndërtimi i ulët dhe i lartë/Zhvillimi organizativ

·Dameks- Skopje / prodhim i tharmit – ISO 9001 dhe HACCP

· Fruktana – Skopje /prodhim të lëngjeve – ISO 9001 dhe HACCP

· Helga Company – Tetovo /Prodhim të mobileve – ISO 9001

· Dauti komerc- Skopje / tregëti dhe distribuim – 9001 dhe HACCP

· Veze Sharri -Tetovo / prodhim të vezëve- ISO 22000

· MelpMek –Skopje/ Furrë e bukës dhe ëmbëlsirave -HACCP dhe ISO 22000

· Lecker Tetovo / prodhim te produkteve te mishit – ISO 22000

· Dajti -Tetovo /Tregeti dhe prodhim të lëngje ISO 9001 dhe HACCP

· JUS MB – Skopje /Tregti dhe distribuim të mishit dhe lëngjeve – 9001 dhe HACCP

· Mlini Balkan Tetovo /Mullir i miellit -9001 dhe HACCP

· Mlini G8 Tetovo / Mullir i miellit – 9001 dhe HACCP

· Bag – Tetovo / prodhim te thasëve për ushqim ISO 9001 dhe HACCP

· Bledi, Skopje /prodhim të lëngjeve dhe akullore ISO 9001 dhe HACCP